Despre ”Cărți, cafea și tutun”

Reading Time: 1 minute

Avem nevoie de repere, de consolare, de modele demne de urmat și putem găsi toate lucrurile acestea, precum și mult mai mult, în cărți. Dar putem face asta doar dacă pornim de la următoarea premisă: cărțile sunt o resursă de înțelepciune. Îmbrățișând această premisă, putem citi mai departe în mod inteligent, putem analiza și mai ales pune în aplicare cunoștințele dobândite prin lectură, în viața noastră de zi cu zi.

Cărți, cafea și tutun abordează cărțile ca pe o sursă de îndrumare. Dacă lăsăm cărțile să își îndeplinească scopul, lectura ne va transforma în oameni mai buni, mai înțelepți, mai fericiți. 

Blogul acesta se adresează oamenilor deschiși, dispuși să facă legătura între idei abstracte și viața de zi cu zi, să interpreteze texte într-un mod lucid, cu alte cuvinte, să citească pentru a se îmbunătăți. Aici veți găsi fragmente din cărți care inspiră, consolează, oferă noi perspective; lecții și concluzii desprinse din cărți, idei demne de reținut și de ”dat mai departe”. Spor la citit!

Contact: ene.luisa@gmail.com

4 gânduri despre “Despre ”Cărți, cafea și tutun”

  1. Prin postările tale pe fb, m-ai făcut sa revin pe blogul tău, si din 10 minute pe care vroiam sa le aloc „cuibușorului tău”, am ajuns din articol in articol, sa rămân in „gândurile tale scrise”, înzecit.

    Imi place mult cum ai categorisit blogul, titlurile care de atrag, e totul foarte bine punctat, ușor de înțeles, si link urile(care vin in ajutor Pt accesa cartea), pe care ti o dorești sa o achiziționezi.

    Esti atât de talentata, muncitoare si determinata sa schimbi lumea in bine, si cred ca o sa reusesti!
    Multumesc, te imbratisez tare.
    Te pup, matzulina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *