Îți plac cumpărăturile, arta, cărțile și produsele hand-made? Târg TOT este pentru tine.

Andreea Matei

Îmi place la nebunie să descopăr locuri noi în București și recent s-a deschis un hub cultural exact pe sufletul meu – TOT. Weekend-ul viitor, TOT dă startul sezonului de sărbătoare cu un târg unde găsești artă, cărți (partea cu cărțile o asigur eu), produse hand-made și de designer, vinyluri, adică tot ceea ce este drăguț și boem. 🙂

Mă bucur mult că în sfârșit pot să aduc blogul Cărți cafea și tutun în viața reală și ne putem cunoaște & discuta despre cărți, la o ceașcă de cafea.

Save the date: 18 noiembrie, târg și expoziție TOT


Ce este TOT?

TOT este un spațiu alternativ menit să găzduiască documentarea, creația, expunerea și promovarea artei contemporane. Partea foarte frumoasă este că sprijină tinerii artiști aflați la început de drum, oferindu-le spațiu de lucru și evenimente unde își pot expune lucrările, prin intermediul asociației TOT.

Ce evenimente au mai avut?

Recent au găzduit expoziția de artă contemporană În serie, în cadrul Noaptea albă a galeriilor. Am fost și eu la eveniment și am plecat încântată de artiștii expuși, de formații și arii diferite, precum pictură, grafică, sculptură, fotografie, proiecții vizuale, instalații interactive, muzică și dans contemporan.

În serie

Ce se întâmplă pe 18 noiembrie?

Pe 18 noiembrie TOT aduce sub acelaşi acoperiş artişti, maeştri handmade, branduri promițătoare aflate la început de drum și pasionaţi de vintage. Nu au uitat de mâncare, ceai, cafea, muzică și party, pe timpul serii. Vă puteţi uita după haine de toate felurile (de designer, noi şi vintage – altele călătoare tocmai din India), accesorii, încălţăminte, mobilă, vinyluri, cărți şi lista continuă. Toate acestea în timp ce vă puteţi pune la curent cu expoziţiile de artă ale artiştilor români şi savura gustările și băuturile pregătite.

Eu voi fi prezentă cu standul Cărți, cafea și tutun, de unde veți putea achiziționa cărți, participa la o tombolă cu premii în cărți și bineînțeles, putem sta la povești despre literatură. Am pregătit și o secțiune a standului denumită blind date with a book, de unde veți putea alege cărți doar după descriere și citate, fără să cunoașteți titlul sau autorul.

Cine se află în spatele proiectului TOT?

Andreea & Răzvan

Andreea Matei

Andreea și Răzvan, doi oameni faini și creativi, care au un vis: să promoveze și să aducă arta înapoi printre oameni, acolo unde îi este locul.

Ce găsiți la târg?

Vă arăt câteva lucruri din zona vintage, pentru că îmi plac multe lucrurile care poartă patina timpului.

ReSale Shop dă tonul în casă cu piese care mai de care, Zdrențe ne arată cum ar trebui sa fie piesele vintage reinterpretate iar Ovi Sparks vine tocmai din Londra aducând de acolo tot felul de camere foto dar şi mătăsuri alese din călătoriile sale de prin India. Fâşu îşi face simţită prezenţa cu piese cu personalitate atent culese şi alese iar Unofficial: COD îşi expune touch-ul personal adus hainelor, pe de altă parte Op Shop îşi prezintă micul univers al îmbrăcămintei, încălțămintei şi accesoriilor ieftine și unicate. Asta în timp ce multi alţi pasionaţi de vintage vin sa expună chilipiruri alese! De asemenea, Cărți, cafea și tutun va fi prezent cu cele mai faine si incintante carti, vor fi tombole cu premii în cărţi şi #blinddatewithabook, şi bineînţeles, discuţii mişto despre cărţi şi mai mişto.

Hai la TOT!

Dacă vreți să participați ca expozant, mai sunt câteva locuri disponibile. Mai multe detalii pe pagina evenimentului.

O parte din povestea TOT in articolul despre spatii neconventionale din Romania al revistei Be Blue Air Magazine.

Comments

comments

Have your say