3 motive pentru care trebuie să vii la Shop My Library

Shop My Library este un târg de carte pe care nu trebuie să-l ratezi dacă iubești cărțile: o mulțime de cărți la prețuri accesibile și bloggeri de carte cu care poți purta discuții despre literatură. Voi fi și eu acolo cu un stand, duminica aceasta; mai multe detalii în articol.

Târgurile de carte sunt ocazia perfectă pentru a-ți înnoi biblioteca. 📚 Iar dacă au și discount-uri considerabile, cu atât mai bine. 😊

Duminică, pe 11 noiembrie, se întâmplă Shop My Library, un târg de carte fain găzduit de Respiro Lounge, unde poți să te bucuri alături de alți cititori de cărțile din bibliotecile câtorva dintre bloggerii de carte din București. Printre acești bloggeri voi fi și eu, așa că te aștept cu drag și cu multe cărți. 😀

Târgul este organizat de către Andreea Chiuaru și cei de la Respiro Books, pe care abia aștept să îi cunosc și personal, pentru că online îi urmăresc de ceva vreme. Blogul Andreei este unul pe care îl citesc cu regularitate – este perfect pentru pasionații de carte.

3 motive pentru care trebuie să vii la Shop My Library

📚Vrei să-ți reînnoiești biblioteca, însă nu îți permiți să plătești foarte mult pe cărțile din librării

Toate cărțile sunt noi sau în stare bună și cu prețuri prietenoase, care pornesc de la 5 lei. Mi-am făcut și eu ordine în bibliotecă și am o mulțime de cărți faine pe care le veți putea achiziționa de la standul meu.

📚Vrei să-i cunoști personal pe bloggerii invitați la eveniment

Abia aștept să vă cunosc și să povestim despre cărți. Mă găsiți acolo începând cu ora 12 (mă veți recunoaște după cana de cafea și cartea din mână 😜).

📚Vrei să petreci o duminică relaxată, înconjurat de cărți

Dintotdeauna mi-au plăcut duminicile liniștite, fiind ziua în care îmi trag sufletul înainte de o nouă săptămână agitată. Chiar dacă nu vreți neapărat să cumpărați cărți, câteva ore de răsfoit cărți și discutat despre literatură reprezintă rețeta perfectă pentru o duminică ideală.

foto: Respiro Lounge

 

Comments

comments

Have your say