Cărți, cafea și tutun pleacă în America

America este destinația mea preferată și urmează să petrec 3 săptămâni acolo. Locul acesta mă inspiră întotdeauna și sunt sigură că voi reveni pe blog cu o mulțime de povești interesante.

Între 18 septembrie și 10 octombrie, Cărți, cafea și tutun pleacă în America. Revin pe blog cu tolba plină de povești, iar între timp fiți cu ochii pe contul meu de Instagram, pentru că voi posta o mulțime de poze #bookish

 Ce locuri #bookish voi vizita

Ajung în Miami, unde voi petrece câteva zile la plajă (citind), voi vizita librării și și biblioteci și mă voi bucura de soare. 🙂

Urmează 5 zile în New York, unde voi petrece o zi la Strand, librăria mea preferată, voi căuta și alte librării cochete și voi ajunge, bineînțeles, și la New York Public Library. 

Am în plan și The Metropolitan Museum of Art și multe alte obiective culturale pe care vi le voi arăta pe contul meu de Instagram.

După vizita la New York mă voi întoarce în Miami, de unde plec spre Florida Keys și vizitez casa unuia dintre scriitorii mei preferați: Ernest Hemingway (yey ).

Închei vacanța cu o vizită în Orlando, unde voi vedea studiourile Universal (abia aștept să văd decorul de la Harry Potter) și sediul NASA.

 

Este pentru a treia oară când vizitez America și m-am îndrăgostit de ea când mi-am petrecut o vară acolo, cu programul Work & Travel. Mi se pare că aici fiecare poate găsi ceva pe gustul său: de la muzee, parcuri, clădiri, agitație, cluburi, plaje minunate, rezervații naturale și până la shopping. Pentru mine este destinația perfectă. Când mă întorc din vacanță, voi povesti mai multe lucruri pe blog. Între timp, nu uitați să dați follow contului meu de Instagram, unde voi posta o mulțime de poze din SUA.

foto; Luisa Ene

Comments

comments

Have your say