CONCURS: câștigă o carte, la alegere

Încep luna februarie cu un concurs pentru voi. Premiul este o carte pe care o veți alege chiar voi, dintre cărțile de la standul meu de la târgul Shop My Library, din 10 februarie. Concursul se adresează celor care locuiesc în București sau vor fi în oraș în data de 10, când se desfășoară târgul.

Regulile concursului:

1. Selectați „going” la acest eveniment (dacă ați apăsat deja „interested” va trebui să modificați în „going” pentru a valida înscrierea)

2. Lăsați un comentariu la această postare în care să îmi spuneți ce carte v-ar plăcea să găsiți la târg la un preț prietenos.

Joi spun „stop joc” și aleg prin random.org un câștigător care va primi o carte (la alegere) din oferta mea de la târg.

P.S: cartea va fi ridicată personal în timpul evenimentului, deci asigurați-vă că puteți ajunge (sau că puteți convinge un prieten :D)

Despre Shop my library – târg de carte cu prețuri mici

Este primul târg de carte cu cărți second hand și cred că era nevoie de așa ceva în peisajul românesc.Așa cum avem târguri second hand pentru domenii precum fashion sau home deco, cred că merităm, noi cititorii, un târg al nostru. Firește, prețurile sunt mult mai mici decât în librării și astfel pot achiziționa cărți și persoane care au un buget mai redus pentru cumpărături.

Aud destul de des persoane care spun că ar citi mai mult, dar că bugetul nu le permite. Prin Shop My Library oferim șansa tuturor să cumpere titluri bune la prețuri avantajoase. Și totodată cititorii sau bloggerii de carte care au prea multe cărți au un loc unde să le vândă.

Spre deosebire de alte târguri, expozanții nu sunt edituri sau librării, ci cititorii sau bloggerii de carte. Astfel, se pot crea conexiuni, cum dealtfel s-a întâmplat la celelalte ediții ale târgului. Fiind un târg mai mic, se leagă discuții mult mai ușor între cititori și bloggeri, atmosfera fiind mai prietenoasă și informală față de târgurile mari precum Gaudeamus, care pot fi ușor intimidante pentru public. Am primit multe reacții pozitive legate de asta de la cei care au participat – majoritatea mi-au spus că le-a plăcut atmosfera caldă și prietenoasă de la eveniment.

Nu în ultimul rând, Respiro Lounge, locul unde se organizează târgul, arată minunat și îți dă o stare de bine. La fiecare ediție am avut amenajat un mic colț unde vizitatorii puteau să bea un ceai și să se bucure de prăjituri, din partea casei. Și, bineînțeles, să citească.

Dacă doriți să aflați mai multe despre târg și edițiile trecute, citiți interviul cu organizatoarea evenimentului, Andreea Chiuaru. Vă aștept cu drag la târg! 🙂


Comments

comments

13 comments

 1. Emil Calinescu - February 1, 2019 1:13 pm

  Seria Monicai Ramirez, Gemini. Am vol 1, as vrea 2 si 3. Sa completez colectia 🙂

  Reply
 2. Ramona Răican - February 1, 2019 1:17 pm

  Magicianul, de John Fowles

  Reply
 3. Diana - February 1, 2019 1:50 pm

  Prințul de hârtie – Erin Watt 🤗

  Reply
 4. Lavinia Alexa - February 1, 2019 2:29 pm

  Hanya Yanagihara – O viaţă măruntă 🙂

  Reply
 5. Preda Stefania - February 2, 2019 8:29 pm

  As vrea sa gasesc cartile Scoala Noptii & Cartea Vietii de Deborah Harkness. Sunt continuarile de la “Cartea Vrajitoarelor” si as vrea sa citesc toata seria.

  Reply
 6. Preda Stefania - February 2, 2019 8:33 pm

  Scoala Noptii & Cartea Vietii de Deborah Harkness.

  Reply
 7. Adriana Draghici - February 3, 2019 9:28 am

  “Forma ruinelor”, de Juan Gabriel Vasquez

  Reply
 8. Popa Mădălina - February 3, 2019 4:04 pm

  Volumele 3 și 4 din seria Helen Grace de M.J. Arlidge 🙂

  Reply
 9. Valentin Cristian - February 3, 2019 10:19 pm

  Jurnalul Annei Frank

  Reply
 10. Reli Raican - February 5, 2019 9:57 pm

  Nuferi negri, Michel Bussi

  Reply
 11. Ema Georgiana - February 8, 2019 10:14 pm

  Gradina de piatra.

  Reply
 12. Luisa Ene - February 9, 2019 11:13 am

  In urma extragerii la sorti, castigatoarea este Ishikawa Constantin Ioana. Felicitari, ai castigat o carte din partea mea, pe care o vei alege maine de la standul „Carti, cafea si tutun”. Te astept intre 11 si 18 sa iti alegi cartea. 🙂 Va multumesc tuturor pentru participare!

  Reply
 13. Ioana Ishikawa - Constantin - February 9, 2019 11:45 am

  Iti multumeeeesc! Ce veste buna pentru un weekend minunat!! <3

  Reply

Have your say