Cum traversează editurile din România această perioadă: Editura ALL

Continui seria de articole în care prezint, pe rând, activitățile și promoțiile fiecărei edituri din România cu editura ALL. Cum traversează ei această perioadă și ce promoții au, citiți în rândurile din articol, trimise de reprezentanții editurii.

În această perioadă, la editura ALL, ne concentrăm resursele pentru a susține vânzările
online. Principalul canal este, evident, site-ul propriu. Am creat oferte speciale atât pentru copii, cât și pentru părinții acestora.

Pentru copii, sunt foarte atractive pachetele care conțin seriile semnate de Erin Hunter: Pisicile războinice (sunt cinci variante disponibile), Supraviețuitorii și Exploratorii. Reducerile sunt de minimum 40%.

În ceea ce privește adulții, pe site-ul nostru sunt disponibile cinci tipuri de pachete dedicate cărților publicate în seria Strada Fictiunii. Cel mai voluminos pachet se numeste XXL și conține 80 de titluri la prețul de
399 lei. Mai există pachete de 54 de titluri, 53 și 24 de titluri. Sunt zeci de cărți de literatură contemporană la prețuri pur și simplu fără concurență și transport 100% gratuit. Selecția de titluri este extrem de variată, de la titluri emblematice pentru istoria literaturii până la debuturi aplaudate de critici. Lista volumelor incluse și alte detalii te așteaptă pe pagina de prezentare a fiecărui pachet în parte. Călătorie plăcută în lumea cărților!

Zilnic încercăm să venim cu oferte noi pentru a încuraja cititul în această perioadă. În același timp, ne dorim să continuăm publicarea de titluri noi.
Recent a sosit din tipar povestirea semnată de Horațiu Mălăele, Tehomir.
De asemenea, vom face o campanie de precomenzi pentru cel mai
recent titlu publicat de scriitoarea irlandeză Celelia Ahern, Post-Scriptum.

Comments

comments

Have your say