Cum traversează editurile și librăriile din România această perioadă: Cartepedia

Continui seria de articole în care prezint, pe rând, activitățile și promoțiile unor edituri și librării din România cu Cartepedia. Cum traversează ei această perioadă și ce promoții au, citiți în rândurile din articol, trimise de reprezentanții librăriei.

La Cartepedia, punem siguranța cititorilor pe primul loc și, de aceea, cel mai important pentru noi este ca în această perioadă să avem grijă de toate titlurile care ajung la cititori. De aceea, am optimizat procesul de ambalare a coletelor prin tiplare și sigilare la 135°C. Aceștia sunt pașii pe care îi urmăm:

 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟭: Cărțile tale preferate sunt șterse și dezinfectate cu soluții speciale de curățare

𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟮: Apoi, sunt ambalate cu responsabilitate.

 𝗣𝗮𝘀𝘂𝗹 𝟯: Coletele sunt țiplate și sigilate într-o folie vidată, la o temperatură de 135°C. Astfel, ne asigurăm că 𝐩𝐫𝐨𝐝𝐮𝐬𝐞𝐥𝐞 𝐭𝐚𝐥𝐞 𝐧𝐮 𝐚𝐮 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐜𝐭 𝐝𝐢𝐫𝐞𝐜𝐭 𝐜𝐮 𝐦𝐞𝐝𝐢𝐮𝐥 𝐞𝐱𝐭𝐞𝐫𝐢𝐨𝐫 𝐩𝐞 𝐭𝐨𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐢𝐯𝐫𝐚𝐫𝐞. Poți dezinfecta ușor coletul țiplat și te poți bucura de noi lecturi la tine acasă!

Avem, de asemenea, un card cadou, pe care oricine i-l poate oferi în dar cuiva drag. Este personalizabil, perioada de valabilitate este de 1 an, iar cel care îl cumpără poate selecta valoarea cardului, de la 50 lei, la 1000 lei.

De asemenea, în aprilie călătorim în lumea poveștilor cu reduceri de până la 50%, la peste 1000 de carti de fictiune!

Știm cu toții că prin intermediul imaginației putem călători în timp și spațiu, către cele mai fabuloase și extravagante tărâmuri, înțesate cu personaje care mai de care mai carismatice. 𝑳𝒖𝒏𝒂 𝒂𝒄𝒆𝒂𝒔𝒕𝒂 𝒆𝒗𝒂𝒅𝒂̆𝒎 𝒅𝒊𝒏 𝒓𝒆𝒂𝒍𝒊𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒔̦𝒊 𝒏𝒆 𝒕𝒓𝒂𝒏𝒔𝒑𝒖𝒏𝒆𝒎 𝒊̂𝒏 𝒍𝒖𝒎𝒆𝒂 𝒑𝒐𝒗𝒆𝒔̦𝒕𝒊𝒍𝒐𝒓! Parcurge, alături de noi, traseul către tărâmul fantastic și descoperă poveștile care contează, 𝗿𝗲𝗱𝘂𝘀𝗲 𝗰𝘂 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝟱𝟬%.

Continuam, în aprilie, și cu promoția “în ce carte ne întâlnim”, cu 30% reducere la toate titlurile Grupului Editorial Art.

De asemenea, datorita numarului mare de solicitari, lansam un nou numar de telefon, cu o echipa noua de librari, bucurosi sa ajute cititorii. 𝗦𝘂𝗻𝗮̆-𝗻𝗲 𝗮𝘁𝘂𝗻𝗰𝗶 𝗰𝗮̂𝗻𝗱 𝗮𝗶 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗱𝗲:
👉 cele mai bune recomandări de cărți
👉 ajutor în ceea ce privește plasarea comenzilor
👉 informații legate de comanda ta
👨‍💻 𝐋𝐢𝐛𝐫𝐚𝐫𝐢𝐢 𝐧𝐨𝐬̦𝐭𝐫𝐢 𝐝𝐞𝐝𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐦𝐞𝐫𝐞𝐮 𝐩𝐫𝐞𝐠𝐚̆𝐭𝐢𝐭̦𝐢 𝐬𝐚̆ 𝐭𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐞!
☎️ 0377.100.906
🕙 Luni – Vineri: 09.00 – 17.30


Comments

comments

Have your say