Despre ”Cărți, cafea și tutun”

Ce spun alții despre Cărți, cafea și tutun

Cotidianul a inclus Cărți, cafea și tutun în topul celor mai interesante bloguri de carte din România, spunând că este „o importantă pagină de cultură din Internetul românesc”, iar revista Life.ro l-a numit „unul dintre cele mai bune bloguri de carte din România”.

Cauți lucruri care să te motiveze, să te inspire și să te ajute să devii cea mai bună versiune a ta? Ai ajuns în locul potrivit. 

Cărți, cafea și tutun abordează cărțile ca pe o sursă de îndrumare. Dacă lăsăm cărțile să își îndeplinească scopul, lectura ne va transforma în oameni mai buni, mai înțelepți, mai fericiți. Aici veți găsi fragmente din cărți care inspiră, încurajează, consolează, oferă noi perspective; lecții și concluzii desprinse din cărți, idei demne de reținut și de ”dat mai departe”. Spor la citit!

Contact: ene.luisa@gmail.com

6 comments

 1. Mircsov - April 8, 2017 1:09 pm

  Prin postările tale pe fb, m-ai făcut sa revin pe blogul tău, si din 10 minute pe care vroiam sa le aloc “cuibușorului tău”, am ajuns din articol in articol, sa rămân in “gândurile tale scrise”, înzecit.

  Imi place mult cum ai categorisit blogul, titlurile care de atrag, e totul foarte bine punctat, ușor de înțeles, si link urile(care vin in ajutor Pt accesa cartea), pe care ti o dorești sa o achiziționezi.

  Esti atât de talentata, muncitoare si determinata sa schimbi lumea in bine, si cred ca o sa reusesti!
  Multumesc, te imbratisez tare.
  Te pup, matzulina

  Reply
  • Luisa Ene - April 8, 2017 4:44 pm

   Îți mulțumesc din suflet, cuvintele tale înseamnă mult pentru mine. Te îmbrățișez cu drag. 🙂

   Reply
   • Mircsov - April 22, 2017 6:24 pm

    ❤️
    #youarebeautiful

    Reply
 2. liviu - May 18, 2017 7:37 am

  Gabriel Garcia Marquez: ”Cînd convieţuieşti atîta timp cu opera unui scriitor şi în acest fel atît de intens şi de intim, termini fără scăpare prin a amesteca ficţiunea în realitate.”
  Şi invers. Se numeşte bijectivitate.
  Restul e literatură.

  liviu

  https://tamablues.wordpress.com
  https://stivuitoruldebasmeweb.wordpress.com

  Reply
 3. anca sagau - February 25, 2018 1:37 pm

  imi place f mult sa citesc blogul tau.zilnic intru sa vad ce mai postezi .blogul tau ma inspira ,ma face sa evadez dintr-un univers călduț,previzibil, banal.universul meu.ce bine imi pare ca te-am gasit.

  Reply
  • Luisa Ene - February 27, 2018 12:18 pm

   Anca, mă bucur și eu că m-ai găsit și că acest blog te inspiră. Îți doresc lecturi plăcute și zile însorite! 🙂

   Reply

Have your say