O zi la centrul de training Lavazza, cu caviar și cocktail din cafea

Dacă iubești cafeaua, îți recomand locul perfect: centrul de training Lavazza. Poți vizita centrul dacă ești interesat cum se prepară o cafea ca la carte, sau vrei să guști specialități precum caviar din cafea, sau cocktail cu cafea. Am fost și eu să văd despre ce este vorba și tare mi-a plăcut.

S-a deschis centrul de training Lavazza în București și nu puteam să lipsesc: cafeaua este licoarea mea preferată.

În cadrul acestui eveniment, trainerii internaționali Lavazza au prezentat o serie de specialități din cafea, precum Coffee Caviar, Coffee Popcorn și Coffeetail. Cocktail-ul Coffeetail cu cafea și sirop de cireșe a fost genial și parcă aș mai vizita centrul doar ca să mai încerc o dată specialitățile lor. Nu doar am gustat, ci am văzut și cum se prepară. 😀

Cocktail Lavazza Coffeetail

☕ Ce este centrul de training Lavazza

Această școală unică în România este un centru care organizează training-uri pentru specialiștii în cafea, oferindu-le oportunitatea să cerceteze și să experimenteze rețete noi de cafea.

Noul centru de training Lavazza va prezenta arta preparării cafelei, metode prin care boabele de cafea să-și păstreze calitatea intactă atât în momentul pregătirii băuturii, cât și în momentul în care este consumată.

Coffee caviar

☕ Cui se adresează centrul de training Lavazza

Training Center Lavazza va oferi cursuri pentru barista și profesioniști din domeniu printr-un program care îmbină degustarea de cafea, informații despre tot ce înseamnă cultivarea și apoi recoltarea boabelor de cafea, design al cafelei și arta latte-ului. Dar nu se adresează doar oamenilor din domeniu, ci și iubitorilor de cafea care vor să învețe cum să prepare o cafea ca la carte sau să guste specialitățile despre care vă povesteam la începutul articolului:  Coffee Caviar, Coffee Popcorn și Coffeetail.

Coffee Popcorn

📍Unde este centrul de training Lavazza

În București, la sediul Coca-Cola HBC, Șoseaua București Nord 10.

Paola Autiero, Head of Marketing Lavazza Europa de Est

 

Comments

comments

Have your say