Tu ce ai făcut pentru tine în perioada aceasta?

2020 ne-a obligat să ne adaptăm și să răspundem provocărilor.

Am fost izolați în case, departe de prieteni, de colegi și de tot ceea ce consideram normal.

A trebuit să măsurăm altfel timpul și să încercăm să-i dăm valoare. Pornesc de la provocarea lansată de Librex și vă povestesc ce am făcut pentru mine în această perioadă, cum am dat valoare timpului petrecut acasă.Îmi place mult acest video de la Librex pentru că mă inspiră și mă regăsesc în el. Nu trăiesc într-o bulă, trecem printr-o perioadă grea, însă încerc să văd părțile bune și să fac ceva frumos cu tot acest timp câștigat în izolare. De exemplu, îmi doream de mult timp să învăț limba coreeană, dar până în starea de urgență nu am reușit să mă apuc de ea. S-a dovedit a fi una dintre cele mai frumoase experiențe din ultima vreme, pentru că simt că îmi pune mintea la contribuție, mă încarcă de energie și treptat descopăr lucruri fascinante despre cultura asiatică și un nou mod de a gândi.

Voi ce ați făcut pentru sufletul vostru în perioada asta? 

Urmărește un video superb de la Librex aici.

Cred că pandemia, mai ales partea de izolare, a produs niște declicuri pentru noi toți. Și că este important, pentru sănătatea noastră mentală, să găsim confort în lucrurile care ne fac să ne simțim bine. Eu, de exemplu, pe lângă acest hobby, de a învăța o nouă limbă străină, îmi găsesc, ca de obicei, inspirație și consolare în cărți. Probabil că și voi simțiți la fel dacă urmăriți acest blog. 🙂

Pentru un plus de inspiratie, vă ofer împreună cu Librex o extra reducere de 25%, folosind codul LUISA25, în perioada 2 – 12 noiembrie pentru comenzile de minim 100 lei. Și încă o veste bună – transportul este gratuit. De fapt, cee ace m-a impresionat la Librex, este faptul că au eliminat taxa de transport pentru orice comandă încă din prima zi a pandemiei, pentru a veni în sprijinul cititorilor. Codul de reducere pe care vi-l ofer poate fi folosit de două ori, pentru două comenzi diferite.

Comments

comments

1 comment

  1. Ionut Popa - January 25, 2021 11:11 am

    Mi-as fi dorit sa citesc mai mult anul trecut, avand timp suficient pentru asta. Din pacate nu am reusit decat sa incep cateva carti si sa termin una singura. Da, am citit tot felul de articole, dar imi trebuie energie care imi lipseste pentru a ma aseza si citi o carte din scoarta in scoarta.

    Reply

Have your say