Turistul interior: ești ceea ce crezi că ești.

Turistul interior este o carte care ne îndeamnă să călătorim în interiorul nostru și să explorăm zonele mai puțin cunoscute ale sinelui. Pentru a reuși să te adaptezi la lumea din jur, trebuie în primul rând să te cunoști pe tine însuți, iar cartea aceasta te ajută să te descoperi.

Allan Percy, autorul cărții Turistul interior,te ajută să te descoperi prin diferite tehnici și recomandări. De la yoga, autohipnoză și autosugestie până la visele lucide și mantre, el trece în revistă tehnicile care, de-a lungul istoriei, au ajutat oamenii să facă incursiuni în misterioasa lume lăuntrică. Chiar dacă nu ești interesat să aplici aceste tehnici, este fascinant să citești despre ele și istoria lor.

foto: Luisa Ene

📚Turistul interior – Un ghid turistic pentru a descoperi cele mai fascinante meleaguri ale personalitatii tale

În prezent avem posibilități aproape nelimitate de a călători în orice colț al lumii; paradoxal însă, poate cel mai neexplorat teritoriu este interiorul nostru. Turistul interior ne pune la dispoziție hărțile necesare pentru a iniția această călătorie pasionantă. În această carte veți găsi principalele metode de experimentare a unor stări de conștiință aparte și a unor schimbări de perspectivă care vă vor permite să transcendeți simțurile și să ajungeți în cele mai ascunse colțuri ale minții.

📚Cine este Allan Percy?

Allan Percy este expert în coaching și în tehnici de îndrumare personală. Actualmente lucrează în calitate de consultant editorial în domeniul formării și dezvoltării umane. Călătorește în toată lumea în căutarea unor noi surse de inspirație pentru cărțile sale. Traduse în numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertății noastre de a fi în lumea contemporană. Îmi plac tare mult cărțile lui, iar pe blog am mai scris despre Platon pentru visători și Einstein pentru debusolați.

📚Fragmente

Cine sunt? De unde vin? Spre ce mă îndrept? Acestea sunt cele trei întrebări fundamentale care-l însoțesc pe om, iar căutarea răspunsurilor la aceste întrebări ne ajută să dăm un sens vieții și tuturor lucrurilor care ni se întâmplă. Pentru a ajunge să ne cunoaștem puțin mai bine, este inevitabil să întreprindem o călătorie lungă către interiorul nostru. (…) Pentru a te adânci în esența ființei tale ai nevoie de disciplină, autostăpânire și o doză consistentă de curaj.

*

Cine a atins înțelegerea deplină a adevratei sale esențe nu va mai fi perturbat de influențe care să-l distragă, atât în interiorul său, cât și în jurul său.

*

Ești ceea ce crezi că ești.

Cartea face parte dintr-o colecție de 30 de lucrări inovatoare de la editura Herald, care pot deschide în mintea ta noi perspective ale gândirii. În perioada 1 august – 1 noiembrie 2018Editura Herald derulează  campania Te așteptăm în librărie!.

Cărți deschise pentru minți deschise este invitația lor pentru a considera lectura ca un instrument de învățare, o sursă inepuizabilă de idei, inspirație și ințelepciune. Descoperă acum doar în librării, reducerea de 20% aplicată la titluri precum Spovedanie (Autobiografia) de Lev Tolstoi, Religie și știință de Bertrand Russell, Totem și tabu de Sigmund Freud, Eliberarea de cunoscut de Jiddu Krishnamurti, Pași pe Cale de Inayat Khan, Cartea celor cinci cercuri (Go Rin no Shō) de Miyamoto Musashi, Duh și Contemplație de Alan Watts.

 

Comments

comments

Have your say