Vorbesc la lansarea cărții lui Andrei Ruse

Vreau să vă spun că eram fană Andrei Ruse de dinainte să îl cunosc. L-am cunoscut la un târg de carte, țin minte că a strigat după mine „cărți, cafea și tutun” și bineînțeles că m-am emoționat – pentru mine scriitorii sunt rock stars sau ceva. :)) Și așa am descoperit că e și un om super fain, că scriitor fain știam deja că e. Așa că tare mă bucur că după ani și ani, vorba aceea, ajung să vorbesc la lansarea cărții sale.

Trebuie neapărat să citiți minunația aceasta de carte – Despre tristețea femeilor frumoase. Eu zic să veniți, să o luați și să stați de vorbă cu autorul, sâmbăta aceasta de la ora 18:00 la ArtHalle, la lansarea cărții.

Dacă vreți să mă susțineți (că am emoții de fiecare dată când vorbesc în public 😅) vă aștept la o vorbă și un pahar de vin. ❤️

Va avea loc și o expoziție a pictorului Dragos Bojin, cu ilustrațiile din carte în original, care vor putea fi achiziționate de doritori. Vom avea și vin din belșug, oferit în cadrul evenimentului de Crama Aramic.

Las și link-ul evenimentului aici, ca să aveți toate informațiile la un loc. ❤️

Despre tristețea femeilor frumoase (lansare & expoziție)

Și vă las și cu un fragment din carte, ca să știți la ce să vă așteptați și să înțelegeți de ce sunt atât de încântată.

Micuța Calista nu se poate spune că locuia într-un apartament, ci într-o casă de cărți. Cărți puse și pe două – trei rânduri, cu pereți care deveniseră o imensă bibliotecă, avea un rând de cărți până și la poalele patului ei strâmt, de o singură persoană, o noptieră joasă lângă, făcută tot din cărți, iar pe ea, probabil ultima carte pe care o răsfoia.

Despre tristețea femeilor frumoase este o colecție de povești scurte și minunate, cu iz fantastic. Dar despre carte aflați mai multe la lansare, unde sper să ne vedem. 🙂

Comments

comments

Have your say