Filmul care îţi încălzeşte inima: Frumoasa şi Bestia

Belle: Chiar ai citit toate cărţile acestea?

Bestia: Nu, unele dintre ele sunt în greacă.

Sursă foto: filme.disney.ro

A fost odată ca niciodată o poveste frumoasă, transpusă în imagini, pe care trebuie neapărat să o vedeţi: ‘Frumoasa şi Bestia’. Filmul acesta mi-a încălzit inima şi cred că nu ai cum să nu te înduioşezi când îl urmăreşti. Din punct de vedere vizual este unul dintre cele mai încântătoare filme văzute în ultima vreme, în special obiectele casei animate, care sunt realizate extraordinar. Cred că puteam urmări filmul chiar dacă personajele erau doar ‘obiectele’ animate: Lumière, Cogsworth, Mrs Potts & Babette. Sunt tare drăgălaşe personajele astea.

Sursă foto: filme.disney.ro

Filmul acesta are câte ceva pentru fiecare. Dacă eşti fan cărţi şi biblioteci somptuoase, scena în care Bella, care este pasionată de citit, întră în biblioteca Bestiei este grandioasă. Costumele sunt superbe şi te fac să visezi, în special rochia de bal a lui Belle, care a fost realizată din aproximativ 55 de metri de organza satinată. Se pare că pentru crearea ei au fost necesari peste 900 de metri de aţă şi peste 12,000 de ore de muncă.

Sursă foto: filme.disney.ro

Lăsând la o parte partea vizuală, Frumoasa şi Bestia îţi aduce aminte despre lucrurile cu adevărat importante. Îţi arată importanţa cititului, îţi arată că a fi diferit nu înseamnă a fi greşit, că iubirea ne salvează, că bunătatea este răsplătită, iar răutatea se pedepseşte.  Vizionare plăcută! 🙂

Sursă foto: filme.disney.ro

Sursă foto: filme.disney.ro

Sursă foto: filme.disney.ro

Comments

comments

Have your say