Recomandări de weekend: un film, o carte, un album

Pentru că îmi place să împart descoperirile mele cu alții, voi începe să scriu mai des despre lucrurile interesante pe care le-am descoperit pe internet sau aiurea. Azi- un film, o carte, un album și un podcast de la Tim Ferris, despre care am mai vorbit într-un articol anterior.

Încep cu unul din subiectele fierbinți ale momentului: Kazuo Ishiguro a câștigat premiul Nobel pentru literaturăăăă! Am citit pentru prima oară ceva de Kazuo Ishiguro în facultate, The remains of the day, apoi a urmat Never let me go, care a rămas până acum una dintre cărțile mele preferate. Mă bucur mult că a luat Nobelul! 

Dacă nu apucați să citiți cartea Never let me go, vă recomand să vedeți filmul omonim, cu Keira Knightley într-unul dintre rolurile principale, e minunat.

Pe Demi Lovato o știam din filmele Disney și mi se părea că încearcă ea să cânte dar n-are cu ce. În ultima vreme a evoluat așa fain, cântă mai bine, piesele sunt mai profunde, îi pun vocea în valoare, iar ultimul album e foarte mișto. Love, etc.

Bonus pentru un weekend minunat: un interviu de milioane cu  Maria Sharapova, despre care nu aș fi crezut că este atât de inteligentă, profundă, matură- Mental Performance, Work-Life Balance, and the Rise to the Top – The Tim Ferriss Show.

Comments

comments

Have your say