Cum traversează editurile din România această perioadă: Grupul Editorial TREI

Continui seria de articole în care prezint, pe rând, activitățile și promoțiile fiecărei edituri din România cu Grupul Editorial Trei, din care fac parte editurile Trei, Pandora M și Lifestyle. Cum traversează ei această perioadă și ce promoții au, citiți în rândurile din articol, trimise de reprezentanții grupului.

În această perioadă grea atât la nivel individual, cât și pentru întreaga omenire, Grupul Editorial Trei își propune să împărtășească din experiența acumulată în cei 25 de ani de activitate în domeniul psihologiei. Suntem convinși că vom putea trece peste această criză doar dacă vom alătura măsurilor de prevenție în plan fizic unele care țin de echilibrul psihic. Termeni precum ”curaj”, ”reziliență”, ”generozitate”, ”optimism” nu trebuie să rămână cuvinte goale: editurile din grupul nostru (Trei, Pandora M, Lifestyle) vor încerca să le ofere cititorilor conținutul care le dă sens.

Grija cu care ne alcătuim planul editorial ne îndeamnă să credem că în cărțile noastre oricine poate găsi soluții: cei care sunt izolați împreună cu familia sau cu partenerul de viață, cei care au grijă de copii sau de vârstnici, cei singuri, cei care au părinți/copii/rude/prieteni la depărtare și nu mai pot ține legătura ca înainte. Perioada aceasta de izolare poate fi și o ocazie pentru schimbare sau pentru reglarea unor mecanisme emoționale și relaționale. Avem timp mai mult pentru introspecție, pentru reconectare cu partenerul, cu familia, putem găsi răspunsuri la frământările interioare, la de ce-urile copiilor, la temerile părinților. Să folosim timpul acesta pentru o recalibrare emoțională, pentru ca atunci când ne vom întoarce la viața normală să fim cele mai bune versiuni ale noastre.

Dragă cititorule, suntem #aicipentrutine, cu sfaturi profesioniste de la cei mai importanți specialiști și autori, vrem să îți punem la dispoziție fragmente cu miez din #carteacareteajuta – acesta este unicul nostru plan de supraviețuire.

Cu mulțumiri pentru încrederea acordată în toți acești ani și având convingerea că #ramanemputerniciimpreuna, Grupul Editorial Trei.

***

Acest articol face parte dintr-o serie de articole prin care povestesc cum traversează editurile din România această perioadă. Este mai important ca oricând să susținem industria de carte din România, pentru că, la fel ca alte industrii, este afectată de criza prin care trecem. De aceea am vorbit cu reprezentanții unor edituri din România, care mi-au povestit cum trec peste această perioadă, ce măsuri au luat și de asemenea ce promoții au pregătit pentru cititori. În articolul anterior, am vorbit despre editura Crime Scene Press.

Comments

comments

Have your say